Fuldt ud automatiseret opmærkning til printplader

Vores komplette og pålidelige labelløsning til printplader kan automatisere sporbarhed og generere intelligente produktionsdata om dine SMD-produktionslinjer.

Spor alle printplader

Vores komplette løsning til sporbarhed kan forbinde alle printplader i produktionen med din Smart Factory-opsætning. Med vores løsning kan printplader generere data og sende dem til dit Manufacturing Execution System, til andre maskiner og produktionscykler eller til din forsyningskæde, både up- og downstream.

Se detaljer om alle komponenter i vores komplette sporbarhedsløsninger – Få brochure!

Pålidelige labels

Vores udvalg af pålidelige labels til printplader er designet til automatisk påsætning og kan sikre, at 2D-koder og stregkoder er læsbare under PCB-fremstillingsforhold, så de kan aflæses af scannere under hele produktionsprocessen.

  • Udskriv og påsæt labels: polyimide labels designet til at sidde godt fast og forblive læsbare ved temperaturer på op til 300 °C, eller når de udsættes for typiske PCB-kemikalier og rengøringsprocesser.
  • Lasergravering: designet til at modstå PCB-produktionsprocesser og øge kontrasten i opmærkning med laser, så de er lettere at læse for scanningssystemer.
  • Afdækningsfilm:  designet til at beskytte printplader under fremstillingsprocessen, inklusive bølgelodning og afjævning med varm luft. Afdækningsfilmen kan fjernes uden efterladt klæbemateriale.

Test vores pålidelige labels i dit miljø, og se, hvordan de virker – Få prøver!

Automatiseret

En fuldt ud automatiseret opmærkningsløsning til printplader kan give mulighed for sporbarhed og analyse af produktionsdata uden menneskelig medvirken. Vi kan tilbyde flere automatiserede løsninger, afhængigt af dine behov:

  • BSP61-udskrivnings- og -påsætningssystem: Tilbyder konsistent integreret udskrivning, præcis placering og påsætning af labels i næsten alle produktionssituationer.
  • ALF14-labelføder: Tilbyder effektiv, automatisk labelindføring, er hurtig, effektiv og let at anvende og kan implementeres hvor som helst i produktionslinjen.
  • BradyPrinter i7100-labelprinter til industrielt brug: Tilbyder holdbar og ekstremt nøjagtig udskrivning af labels til forretningskritisk opmærkning i store mængder.
  • Scannere: Med transportable eller integrerede scannere kan sporbarhedssystemer udvikles ud over forsyningskædens krav og generere data, der kan analyseres med henblik på optimering af produktionen.

 

Få en praktisk oplevelse af vores systemer, og se, hvordan automatisk sporbarhed kan optimere din virksomhed – Få en demo!