Driftsikre løsninger til specifikke opmærkningsbehov

Brady Corporation udvikler driftsikre labels og opmærkningsløsninger, der kan modstå ekstreme
temperaturer, kemikalier, tryk eller friktion. Disse gennemtestede labels muliggør større sikkerhed på
arbejdspladsen, bedre fejlfinding, komplet sporbarhed samt andre fordele i forbindelse med opmærkning til krævende anvendelsesområder og miljøer.

Enhver overflade, ethvert miljø
Selv komplekse overflader i krævende industrielle miljøer kan opmærkes på en holdbar måde med en professionel opmærkningslabel. Brady bruger materialevidenskab, ekspertise og deres globale erfaring med en lang række brancher til at udvikle opmærkningslabels, der sidder fast på rene, ru, fedtede og pulverlakerede overflader, og som forbliver læselige, når de udsættes for ekstreme temperaturer, kemikalier, slitage og tryk.

Din opmærkningslabel
Industrivirksomheder med opmærkningsmæssige udfordringer kan kontakte Brady for at finde en holdbar løsning. Kundeserviceafdelingen og afdelingen for forskning og udvikling kan foreslå en standardlabel eller researche og konstruere nye labels til at løse unikke opmærkningsbehov. Blandt de labelkomponenter, som kan tilpasses, er labelmaterialer, klæbestoffer, afsluttende lag, lamineringer, størrelser, farver, faconer, layout og fortryk.

Kan udskrives på stedet
Ligesom standardlabels kan tilpassede labels også udskrives eller færdigbehandles på stedet. Installer firmwareopdateringen på en Brady-labelprinter, som understøtter tilpasning, isæt de tilpassede labelruller, tilføj de specifikke oplysninger, der skal vises på labelen, manuelt eller automatisk, og udskriv dine labels, så er du klar til at opmærke.

Muliggør mere produktivitet, bedre fejlfinding, komplet sporbarhed, større sikkerhed på arbejdspladsen og andre fordele i forbindelse med opmærkning vha. holdbare labels, som passer til dine behov. Kontakt Brady på emea_request@bradycorp.com.

Download vejledningen “Durable identification labels guide book”