Power Technic ApS

MEAN WELL har i 2020 produceret 5 nye kataloger

MEAN WELL har i 2020 produceret 5 nye kataloger

I marts udkom for første gang et separat Medico katalog- Medical Power Supply. Det indeholder oversigt samt beskrivelse af det brede program af både nyheder såvel som de kendte enheder der er af adaptere, konvertere, samt de åbne såvel som de lukkede typer.

KNX Building Automation Solutions udkom i starten af 2020. Kataloget giver et overblik af hele KNX programmet. Både som oversigt via KNX træet, såvel som beskrivelse af de enkelte produkter der høre under KNX systemet til bygningsautomation.

I DIN Rail Power Supply beskrives de forskellige typer der kan monteres på DIN skinne TS-35/7.5/15. Endvidere er der både information om de applikationer enhederne kan anvende, såvel som hvilke godkendelser de forskellige enheder har, samt størrelsen på de efterhånden små og kompakte typer der kan monteres på DIN Skinne systemet.

Det store Standard LED Driver udkom i juni. Det giver et godt overblik om alle de forskellige LED drivere som MEAN WELL producerer. Indholdsfortegnelsen giver et hurtigt overblik over hvor de forskellige produkter kan findes i bladet og under de forskellige serier er det tydeligt hvilke produkter der er nye, samt hvilke fordele der er ved de forskellige produkter.

Det samme gør sig gældende ved det nyest Standard Switching Power Supply, der netop er ankommet hos Power Technic. Kataloget giver endvidere et bredt overblik over de forskellige modeller af både DIN Skinne, AC/DC og DC/AC Adaptere, lukkede, samt åbne typer og konvertere mv.

Klik her eller kontakt Power Technic70 208 210