Prevas A/S

Spændende karrieremulighed! Business Development Manager med flair for teknologiens muligheder

Hos Prevas, udvikler vi state-of-the-art elektronik og tekniske løsninger til vores kunder og vi leder lige nu efter en Business Development Manager, der vil hjælpe os med at udvikle forretningen.

I Prevas, hjælper vi vores kunder med at løse deres tekniske udfordringer og realisere deres produkt- og maskinideer, hvad end ideerne er en airbag cykelhjelm, en autonom robot til at flytte EUR-paller eller digitale ovne. Vi leder nu efter en Business Development Manager, Sales Manager eller forretningsudvikler med drive til at gøre det ekstra, der skal til for at få opgaven i hus, sikre den bedste løsning for kunden og i den forstand gøre hvad der skal til for at ’nå målet’. Vores eksisterende kunder varierer helt fra etablerede virksomheder, der har brug for en outsourcet R&D-afdeling for at få mest ud af digitaliseringens muligheder og helt til innovative start-ups, der skal have færdiggjort den allerførste prototype.

Vi søger en Business Development Manager, der er udadvendt, proaktiv og har flair for teknologiens muligheder. Du vil være en del af salgs- og marketingteamet, men rapportere direkte til den administrerende direktør. Din primære arbejdsplads vil være kontoret i Herlev. Dine opgaver vil være:

  • Salg af projekter og konsulenter inden for projektledelse, software, elektronik og mekanik
  • Udvidelse af vores nuværende forretning inden for vores fokusområder, deriblandt grøn energi, Internet of Things, digitalisering og Life Science
  • Kunderelationer og kundepleje
  • Deltagelse på messer og udstillinger
  • Yderligere udvikling af en allerede etableret kundebase
  • Tilbudsskrivning

 

I Prevas, har vi en fri og meget social virksomhedskultur, hvor der er plads til enhver personlighedstype, og hvor et meget aktivt festudvalg sikrer sjov og ballade. Prevas har en flad, dynamisk og projektorienteret organisationsstruktur, hvor vejen mellem idé og handling er kort. Vi mener, at en balance mellem arbejde og familieliv er en forudsætning for effektivitet og kreativitet på kontoret.

Hvordan ansøger jeg?
Har du spørgsmål til stillingen og er du interesseret i at vide mere, så kontakt Administrerende direktør, Henrik Møller, +45 2949 9202, hemo@prevas.dk. Send din ansøgning til job@prevas.dk. Vi indkalder løbende til samtaler.

Om Prevas
Prevas’ spidskompetencer indenfor projektledelse, software-, hardware- og mekanikudvikling, gør os til den perfekte udviklingspartner for firmaer, der ønsker at udnytte fremskridtene indenfor teknologi og digitalisering – for start-ups, såvel som større virksomheder. Vores konsulenters passion er at løse vores kunders tekniske udfordringer og gøre deres produkt- og maskinideer til virkelighed. Prevas blev grundlagt i 1985 og er den primære leverandør og udviklingspartner for førende virksomheder inden for brancher som f.eks. biovidenskab, telekommunikation, bilindustrien, forsvarsindustrien, energisektoren og maskinindustrien. Vi har kontorer i Sverige, Danmark, Norge og Indien. Besøg www.prevas.dk