Prevas A/S

Join us! Vi søger en softwareudvikler med flair for Internet of Things

Hos Prevas, udvikler vi state-of-the-art elektronik og tekniske løsninger til vores kunder og vi leder lige nu efter en front-end softwareudvikler med flair for internet of Things og responsive designs.

I Prevas, hjælper vi vores kunder med at løse deres tekniske udfordringer og realisere deres produkt- og maskinideer, hvad enten ideerne er en airbag cykelhjelm, en wearable der ved at måle lysindtaget hos brugeren kan forbygge vinterdepressioner eller digitale ovne med android som styresystem. Vi leder nu efter en front-end udvikler til vores web- og IoT-team, der har lyst og mod på at prøve kræfter med mange forskellige brugeroplevelser og mange forskellige produkter og teknologier – oftest af den nyeste art. Som front-end udvikler hos Prevas, garanterer vi en spændende hverdag med tekniske udfordringer, visionære kunder og kompetente kolleger, der alle deler din passion for teknologiens muligheder. Vores kunder varierer helt fra etablerede virksomheder, der har brug for en outsourcet R&D-afdeling for at få mest ud af digitaliseringens muligheder, til innovative start-ups, der skal have færdiggjort den allerførste prototype.

Dit primære arbejdssted vil være efter eget valg mellem vores afdeling i Aalborg eller i Aarhus.

Vores forventninger er at du:

  • Er selvkørende
  • Har indgående kendskab til responsive designs
  • Har indgående kendskab til Angular og Bootstrap
  • Er bredt funderet i generelle frontend teknologier som HTML, CSS/SCSS, Javascript/Typescript og dertil hørende underteknologier

Det vil derudover være en fordel hvis du også har dokumenteret erfaring med:

  • Android App udvikling
  • iOS App udvikling
  • Relaterede netværksteknologier (MQTT, HTTPS, SSL, DNS ..)

I Prevas, har vi en fri og meget social virksomhedskultur, hvor der er plads til enhver personlighedstype. Prevas har en flad, dynamisk og projektorienteret organisationsstruktur, hvor vejen mellem idé og handling er kort. Vi mener desuden, at en balance mellem arbejde og familieliv er en forudsætning for effektivitet og kreativitet på kontoret.

Hvordan ansøger jeg?

Send din ansøgning og CV via e-mail til job@prevas.dk med ”IOT ARH2019” i emnefeltet. Vi indkalder løbende til samtaler. Vil du vide mere eller har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Team Manager, Kim Bøndergaard i Aarhus på tlf.: +45 51543961.

Om Prevas
Prevas’ spidskompetencer indenfor projektledelse, software-, hardware- og mekanikudvikling, gør os til den perfekte udviklingspartner for firmaer, der ønsker at udnytte fremskridtene indenfor teknologi og digitalisering – for start-ups, såvel som større virksomheder. Vores konsulenters passion er at løse vores kunders tekniske udfordringer og gøre deres produkt- og maskinideer til virkelighed. Prevas blev grundlagt i 1985 og er den primære leverandør og udviklingspartner for førende virksomheder inden for brancher som f.eks. biovidenskab, telekommunikation, bilindustrien, forsvarsindustrien, energisektoren og maskinindustrien. Vi har kontorer i Sverige, Danmark og Norge. Besøg www.prevas.dk