Sender du dine batterier lovligt?

Hvis du arbejder med forsendelse af batterier
i det daglige, så er ovenstående spørgsmål
nødvendigt at forholde sig til!

Transport af batterier

Gennem de senere år er der løbende kommet mere og mere fokus på sikkerhed, når batterier transporteres fra en aktør til en anden.

Det skyldes ikke mindst den stigende efterspørgsel efter lithium batterier, som med bl.a. høj energitæthed er et populært valg, når ens applikation skal strømføres. På trods af flere åbenlyse fordelagtige egenskaber, så bør man samtidig være opmærksom på at lithium batterier under de forkerte omstændigheder, og ved forkert håndtering kan udgøre en sikkerhedsmæssig risiko – i værste fald kan de forårsage brand og eksplosion.

For alles sikkerhed, er der således en række retningslinjer man skal følge, når man er involveret i forsendelse og transport af batterier, og i særdeleshed lithium batterier – det er derfor heller ikke uden grund at de klassificeres som farligt gods.

Vil du have dine batterier sikkert frem ?
Vi sørger for at alle godkendelser
vedrørende håndtering af farligt
gods er i orden

Hos ACTEC har vi mange års erfaring med transport af batterier, heriblandt også certificering, dokumentation, forpakning m.m. Vi har med andre ord styr på hvordan batterier sendes korrekt i henhold til de gældende lovkrav og regelsæt. Du kan derfor trygt rette henvendelse til os, hvis du ønsker en professionel sparringspartner, når du skal fragte batterier, hvad enten det er nationalt eller internationalt.
Vores eksperter står klar til at være behjælpelige og yde kompetent rådgivning.
Kontakt ACTEC (+45) 8711 9999