RS Components A/S

RS Components underskriver aftale med Glenair som digital distributionspartner

Juli 2018 RS Components (RS) har underskrevet en officiel kontrakt om at blive digital partner med den førende producent af pålidelige stikforbindelser, Glenair, i EMEA og Asien.

Glenair har specialiseret sig i industrielle og kommercielle produkter af militær standard til brug i krævende miljøer. Virksomheden fremstiller et bredt udvalg af konnektorer, bagkapper, kabelsamlinger og tilbehør i hovedkvarteret i Glendale i Californien og på anlæg i Storbritannien og Italien. Glenair bruger et ISO 9001-certificeret system til proceskvalitetsstyring.

RS har samarbejdet med Glenair i mange år og lagerfører i øjeblikket over 500 Glenair-produkter, især Micro-D og runde konnektorer rettet mod markedet for forsvarsmateriel og industrien.

Eric Smith, Vice President of Interconnect and Emech hos RS, udtalte: “Hos RS arbejder vi tæt sammen med førende producenter som Glenair for at kunne levere de produkter, som ingeniører og kontraktproducenter har brug for, når og hvor de har brug for dem. Denne nye kontrakt styrker forholdet mellem vores to varemærker og giver RS mulighed for at præsentere de nyeste Glenair-produkter med det samme. Vi har planlagt nye produktlanceringer i det indeværende regnskabsår.”

Tony Birks, Managing Director of Glenair UK, sagde: “Denne nye kontrakt styrker vores engagement i den enestående digitale distributionsservice, som RS tilbyder. Både nye og eksisterende Glenair-kunder vil nyde godt af vores endnu tættere samarbejde.”