RS Components A/S

RS Components udvider sortimentet af termografikameraer fra FLIR

Maj 2018 RS Components (RS) har annonceret tilgængeligheden af endnu en serie af termografikameraer fra FLIR. Produktsortimentet er primært målrettet elektrikere, elektroingeniører og teknikere der er involveret i vedligeholdelsesopgaver.

FLIR E53 integrerer FLIRs MSX-teknologi (Multi Spectral Dynamic Imaging) og er basismodellen i FLIRs professionelle serie af håndholdte kameraer. Serien bringer termografering inden for rækkevidde for de mange vedligeholdelsesingeniører og -teknikere, der skal kunne identificere hotspots eller andre problemer i bygninger, før de potentielt fører til dyre reparationer. Den kombinerer muligheden for at lave avanceret termografering på elektriske og mekaniske systemer samt bygninger i én enhed. Den brugervenlige E53 er f.eks. velegnet til at registrere varmegenerering i elektriske/mekaniske installationer samt til at registrere temperaturændringer, som indikerer en mangel på bygningen såsom utilstrækkelig isolering eller fugtindtrængning.

Enheden er velegnet til brug i krævende miljøer og har et robust og vandafvisende design samt er faldtestet ved en højde på 2 m. E53-enhedens andre vigtige egenskaber omfatter: Wi-Fi-tilslutning, et 5 megapixel kamera, en dynamisk 4” touchscreen med en 160 graders betragtningsvinkel samt en 240×180 opløsningsdetektor, som leverer mere end 43.000 temperaturmålingspunkter og et temperaturområde på op til +650 °C. Hertil kommer, at enhedens fleksible brugergrænseflade giver en intuitiv betjening.