RS Components A/S

RS Components udvider sit RS Pro-sortiment af test- og måleudstyr

RS Pro-oscilloskopprober, termiske kameraer og digitalt multimeter med oscilloskopfunktioner er nu tilgængelige.  

April 2018 RS Components (RS) har lanceret mere end 100 nye produkter til test og måling under sit RS Pro-varemærke. De nye produkter dækker blandt andet følgende tre centrale udstyrsområder: Oscilloskopprober og termiske kameraer, som begge er nye produktområder for RS Pro, samt et nyt digitalt multimeter med oscilloskopfunktioner.

RS Pro-oscilloskopproberne er ergonomisk designet, har lav vægt og er velegnede til brug sammen med alle førende oscilloskopmærker. Sortimentet omfatter passive prober, der starter ved 15 MHz samt aktive prober, der måler op til 1,2 GHz.

To nye RS Pro termografikameraer har brugervenlig betjening med hurtig, nøjagtig og pålidelig måling, samtidig med at de er robuste nok til at tåle dagligt brug i en lang række krævende miljøer. Udviklet til brug af fagfolk, herunder bygge- og anlægsingeniører og -teknikere samt vedligeholdelsesteknikere inden for proces- og forsyningsindustri.

Begge enheder har et 2,8″ display, ca. fire timers batterilevetid og lagerkapacitet via et MicroSD-kort. RS700 har et driftstemperaturområde på –20 til +150 °C, infrarød opløsning på 80 x 80 pixel samt Wi-Fi-tilslutning. RS730 dækker et temperaturområde fra 0 til +350 °C med en IR-opløsning på 120 x 160 pixel.

Det nye RS Pro HS608 MeterScope er ideelt til brug i forsynings-, energi- eller forarbejdningsindustrien samt i en lang række vedligeholdelsesopgaver. MeterScope er et sandt RMS digitalt multimeter med oscilloskopfunktioner og 3,5″ TFT-farvedisplay 20 MHz båndbredde og 50 MS/s samplingshastighed i realtid. MeterScope har indbygget datalogning og tendensregistreringsfunktionalitet, der kan overføres via Bluetooth for mere detaljeret analyse.