RS Components A/S

RS Components udvider porteføljen af billedbehandlingsløsninger fra Trenz Electronic

November 2018 – RS Components (RS) har tilføjet en ny portefølje af FPGA’er og “system on chip”-IC’er (SoC) fra Trenz Electronic. En førende udvikler og producent af modulbaserede løsninger til industri og videnskab.

Kapaciteten på FPGA’er, til at udføre en effektiv parallel behandling, bliver mere og mere vigtigt for at opfylde kravene til at samle og lagre voksende mængder af data – og disse tendenser udvikler sig hurtigt med f.eks. Internet of Things. RS har derfor tilføjet Trenz’ serie af brugervenlige udviklingskort og “system on a module”-løsninger (SoMs), der kan hjælpe brugerne i gang med billedbehandling inden for en relativt kort tidshorisont.

Trenz’ moduler er beregnet til brug i en lang række industrielle anvendelser og mange videnskabelige forskningsområder og er velegnet til f.eks. “embedded vision”, industrielle kameraer til overvågning og styring, medicinske instrumenter, AFM (atomic force microscopy) og ASIC-emulering samt mange andre.

Blandt de første produkter i Trenz’ udvalg hos RS finder vi en serie af Xilinx FPGA-baserede kort, f.eks. et Kintex-7 FPGA-modul med multi-Gigabit-transceivere, et Artix-7 35T FPGA-modul med dobbelt 100-Mbit Ethernet-transceivere og et Artix-7-baseret modul med 32 MB Quad SPI-flashhukommelse og et stort antal konfigurerbare I/O’er.

Disse kort får snart selskab af et udvalg af Xilinx Zynq SoC-moduler og begyndersæt, herunder et ZynqBerry FPGA-modul, som findes i en Raspberry Pi-formfaktor og er baseret på Zynq-7010 SoC, og et UltraSOM+-modul, som integrerer det kraftfulde Zynq UltraScale+ MPSoC.

“Som en flerårig kunde hos RS har vi været meget tilfreds med kundesamarbejde og support samt det store udvalg af lagerførte komponenter og korte leveringstider,” siger Thorsten Trenz, CEO hos Trenz Electronic. “Med RS som distributør af vores produkter er vi overbeviste om, at vores kunder vil sætte pris på de samme fordele, som vi har gjort.”

“Vi er begejstrede for at samarbejde med Trenz Electronic og for at kunne tilbyde vores kunder FPGA-understøttelse og udvikling i deres design,” tilføjer Adrian Gurr, Global Product Group Manager for Semiconductors hos RS. “Efterhånden som FPGA’er bliver mere og mere komplekse, leverer disse “system on chip”-moduler fra Trenz brugervenlige komponenter, der muliggør hurtig integration i kundernes systemer.”