RS Components A/S

RS Components lagerfører nu den nyeste version af HARTING PushPull-konnektorer

August 2018 RS Components (RS) har annonceret lanceringen af HARTING PushPull V4-serien af konnektorer, som er rettet mod industrielle anvendelser.

PushPull-sortimentet dækker hele bredden af forbindelsestyper fra data til signal til strømforsyning og giver samtidig en høj grad af modulær fleksibilitet. Dette gør serien perfekt til at opfylde behovene i Industry 4.0-miljøet. Den giver hurtig og enkel håndtering samt robusthed og mange anvendelsesmuligheder. For eksempel er industrielle produktionsprocesser i stigende grad afhængige af modulære og fleksible løsninger, især inden for kablings- og termineringsteknikker. Nedetid i produktionen forårsaget af konverterings- og vedligeholdelsesarbejde betyder høje omkostninger. Men hvis produktionen skal ændres, eller endda flyttes, kan PushPull-systemet meget hurtigt frakobles og gentilsluttes de berørte processer.

Denne anden generation af PushPull V4 har fået et ansigtsløft og yderligere fordele. For eksempel har den et nyt kabinetmateriale, der beskytter mod ekstremt aggressive kemikalier, som kan omfatte skæreolier.

Derudover giver den nye variant mere sikkerhed med en plug-in-forbindelseslås. Dette er en ekstra drejelås, der fastgør stikket efter indsættelsen, hvilket sikrer processtabilitet. Den nye PushPull har også kun én kabelklemme i stedet for de tidligere tre og har nu plads til en større kabeldiameter, der spænder fra 4,5 til 10 mm.

Serien indeholder også et sæt med to forskellige farvemarkeringer. Den første farvekodning giver nem tilslutning, da den giver en hurtig indikation af korrekt justering mellem stik og fatning. Den anden farvekodning hjælper med at sikre korrekt ledningsmontering, især i tilfælde, hvor mange PushPull-konnektorer er monteret ved siden af hinanden. Dette forhindrer forkert ledningsføring og sparer tid under installationen.