RS Components A/S

RS Components kan nu levere Molex MUO 2.5 konnektorhuse til elektriske apparater og systemer

Juli 2018 RS Components (RS) tilbyder nu Molex MUO 2.5-serien af konnektorhuse. De er udviklet til at erstatte CE-terminaler (closed-end) og dermed reducere produktionstider i forbindelse med kabelmontage samt forbedre kvalitet, pålidelighed og fremstillingstid.

MUO 2.5-konnektorerne kan forenkle termineringsprocessen ved at eliminere sammenfiltring af ledninger, reducere kvalitetsproblemer og potentielt endda fjerne behovet for ekstra kontrol. Typiske applikationer, der kan drage fordel af disse enheder, omfatter udstyr såsom klimaanlæg, varmeblæsere, gulvvarme- og HVAC-systemer. Hvor som helst termineringer er påkrævet.

Husene kan anvendes sammen med crimpkontakter fra MicroClasp-serien.

CE-termineringer udføres typisk tidligt i montageprocessen, hvilket i betydelig grad kan forlænge produktionstiden samt øge omkostningerne til lagerføring. MUO 2.5-er meget mere fleksibel, da den kan anvendes på alle stadier i produktionsflowet.

MUO 2.5-konnektorernes egenskaber omfatter: To separate holdere til beskyttelse af kabler og sikring af terminalens placering. Dette forhindrer sammenfiltring af ledninger og eliminerer elektrisk stød. En simpel vandafvisningsfunktion, der er designet til at forhindre vand i at trænge ind.