EOT – Electronics of Tomorrow

Mød DTU-professor Jan Madsen på EOT: “The Internet-of-Bio-NanoThings”

Hvor lille kan en computerkomponent egentlig blive? Kan en sensor blive så lille, at den kan komme ind i vores krop og indsamle data, der kan gøre os klogere på sundhed og sygdomme? Hør Jan Madsens bud på disse emner på EOT.

Tirsdag d. 31.10.2017 kl. 14.00 går Jan Madsen, Professor, PhD, Head of Section Embedded Systems Engineering, DTU på IDA-scenen på EOT og holder sit oplæg “The Internet-of-Bio-NanoThings”.

Kort om oplægget:
Internet-of-Things er en af kerneteknologierne bag realiseringen af Industri 4.0 visionen. Moore’s lov har givet adgang til en eksponentiel voksende computerkraft, lagringskapacitet og kommunikationsbåndbredde. Indtil nu har vi hovedsageligt fokuseret på anvendelser i makroskopiske niveau – smarte byer, smart produktion og smart sundhed. Men hvad sker der når vi begynder at kunne monitorere og kontrollere på nano niveau? Internet-of-Bio-NanoThings vil gøre det muligt at sensor systemer der cirkulerer, måler og kommunikerer dybt inden i vores krop.

Professor Jan Madsen, vicedirektør for DTU Compute og leder af forskningsgruppen embedded systems engineering ved DTU Compute. Jan arbejder med metoder og computerværktøjer til design, modellering og analyse af embedded computersystemer realiseret i hårde, våde og levende teknologier.

Læs mere og tilmeld dig konferencen her.


Om EOT – Electronics of Tomorrow

EOT – Electronics of Tomorrow samler brancher til højprofilerede konferencer med både nationale og internationale speakere. Du har derfor rig mulighed for at vende hjem endnu klogere, end da du kom.

EOT – Electronics of Tomorrow er Skandinaviens nyeste elektronikevent for dig, der vil med til fremtiden med hovedet først.

Oplev tre dages udstilling og konference fuld af anvendt viden, 37 skarpe speakers, stærke udstillere, innovative startups, demoer, workshops, hands-on og international best practice: Det handler om innovation, nye relationer og synergier, digitalisering, sikkerhed, om vækst og om bundlinje – på samme sted.