RS Components A/S

Global konkurrence hos RS Components om at opfinde en ny musikoplevelse

Juni 2018 RS Components (RS) afholder nu en global designkonkurrence på DesignSpark, deres web-community for ingeniører og “makers”, og har udlovet en vinderpræmie på £1500 til køb af produkter fra produktserien RS Pro.

“Summer of Sound”-konkurrencen udfordrer deltagerne til at skabe en ny musikalsk oplevelse ved hjælp af teknologi. Dette kan variere fra opfindelsen af et helt nyt elektronisk musikinstrument eller ombygningen af et eksisterende akustisk instrument til udviklingen af en helt ny og anderledes digital musikalsk grænseflade. Kun fantasien sætter grænser. For at kvalificere sig til konkurrencen skal designet være autentisk og afgive en hørbar musikalsk lyd.

“På denne tid af året, hvor den nye festivalsæson er gået i gang, er det oplagt at lancere en designkonkurrence, der inspirerer til innovation blandt folk med en passion for musik og teknologi,” siger Mike Bray, VP of DesignSpark hos RS. “Den illustrerer også, hvordan de kreative og tekniske områder overlapper, et budskab vi meget gerne vil udbrede, især til den yngre befolkning i lyset af manglen på ingeniørmæssige færdigheder.

“Vi er meget spændte på at se, hvilke idéer udfordringen resulterer i, og hvem ved, måske afslører den en banebrydende ny musikalsk tilgang, der kan overføres til scener og arenaer over hele verden.”

Summer of Sound-designkonkurrencen løber fra kl. 10:00 (dansk tid) mandag den 11. juni 2018 til kl. 18:00 (dansk tid) fredag den 28. september 2018. Forslag indsendt efter tidsfristens udløb, kommer ikke i betragtning. Deltagerne skal give en detaljeret beskrivelse af deres projekt i en artikel, som skal indsendes til DesignSpark, sammen med videooptagelser af hvordan designet fungerer i praksis.

Du kan finde flere oplysninger og deltage i konkurrencen hér.
Vilkår og betingelser er gældende.