RS Components A/S

Det rigtige match giver et exceptionelt teamwork

RS Components og Omron har allerede i dag et meget tæt samarbejde med det overordnede formål, altid at kunne yde en kvalificeret kundeservice til de mange kunder, der køber Omrons produkter hos RS.

Det tætte samarbejde har nu fået en ekstra dimension. Omron har sammen med RS Components gjort klar til at deltage i VM i fodbold 2018 i Rusland.

I løbet af de næste 3 måneder gennemføres der en kampagne, hvor RS’ kunder i Skandinavien kan lære mere om Omrons tavle-komponenter gennem 3 kvalifikationsrunder. Hvis de 3 kvalifikationsrunder gennemføres har RS’ kunder mulighed for at få designet deres egen fodboldtrøje med eget navn og nummer. Derudover har de også mulighed for at deltage i en fodboldevent den 14. juni på Brøndby Stadion, hvor RS’ kunder har chancen for at vinde i alt 2 billetter til VM i fodbold i Rusland med alt betalt.

Se mere information om fodboldeventen.

For Omron er det vigtigt at have en distributør, der kan tilbyde kunderne en dag til dag levering, det største lagerførte sortiment af Omron produkter i Skandinavien med mere end 5.000 produkter og et team af medarbejdere, der hurtigt og professionelt kan hjælpe kunderne med tekniske spørgsmål.

”Jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg er utroligt stolt over at se det store engagement fra RS, samt at vi har haft et enestående samarbejde om denne store aktivitet” udtaler Channel Sales Manager, Torben Friløw.

Samarbejdet med Omron er også vigtigt for RS, da Omrons brede produktsortiment betyder, at RS’ kunder i høj grad oplever, at de får en problemfri og ensartet løsning, når de vælger Omrons produktsortiment. ”Vores kunder kan, stort set, få alt hvad de har brug for af Omron produkter hos os. Omron har alle de komponenter en tavlebygger, vedligeholdelsesingeniør eller en tekniker har brug for i deres daglige arbejde. De kan med fordel nøjes med at købe et brand, hvor de forskellige komponenter ”taler sammen”. Det sparer tid og ressourcer for vores kunder” udtaler Claus Pedersen, Sales Manager Scandinavia.