DesignSpark passerer 750.000 medlemmer

Februar 2019RS Components (RS) kan stolt oplyse, at deres online DesignSpark-ingeniørfællesskab nu har over 750.000 medlemmer.

DesignSpark blev startet i 2010 for at give ingeniører og studerende over hele verden adgang til gratis værktøjer, ressourcer og indhold, som kan hjælpe dem med at få sparring til at overkomme hindringer, spare tid og føre idéer ud i livet.

“Vi vil gerne sige tusind tak til alle medlemmer af DesignSpark-fællesskabet,” siger Mike Bray, Vice President for DesignSpark. “Der er en fantastisk samhørighedsfølelse i fællesskabet, og det er skønt at se, hvordan ingeniører kan støtte hinanden for at opnå utrolige ting med hjælp fra vores værktøjer og ressourcer.

“Siden dag ét har RS’ hensigt været, at give noget tilbage til elektronikbranchen via DesignSpark, ved at give adgang til gratis professionelle værktøjer og ressourcer verden rundt. Vi er stolte over at se DesignSparks vedholdende, hurtige vækst og er fast besluttede på at forbedre vores platform endnu mere til den voksende brugerskare.”

I løbet af de ni år siden lanceringrn har RS løbende forbedret funktionaliteten og det udvalg af ressourcer, som er tilgængelige via DesignSpark. Dette har resulteret i nye medlemmer. Mere end 35 % af DesignSparks nuværende medlemmer er kommet til i løbet af de seneste to år.

Det er gratis at tilmelde sig DesignSpark, og alle medlemmer får øjeblikkelig adgang til:

  • DesignSpark PCB, en professionel softwarepakke til diagrammer og printkortlayout
  • DesignSpark Mechanical, et avanceret 3D CAD-værktøj baseret på teknikker til Direct Modelling
  • DesignSpark Electrical, en fuldt specificeret elektrisk CAD-pakke til udvikling af elektriske systemer
  • DesignSpark Safety, en Cloud-baseret løsning til at sikre overholdelse af sikkerhedskrav i designfasen af maskiner
  • DesignSpark Toolbox App, den uundværlige Android- og iOS-app til ingeniører, som indeholder 27 beregningsværktøjer, sammenligningstabeller, nyheder og meget mere
  • Zerynth Studio, middleware til IoT, som gør det muligt at programmere de mest populære 32-bit mikrokontrollere i Python eller C/Python og oprette forbindelse til de største cloud-platforme
  • PCB Part Library, et omfattende bibliotek med diagramsymboler og PCB footprints, som er kompatible med alle førende printkortsoftwarepakker
  • 3D Model Library, tusindvis af 3D-modeller, som kan bruges i CAD-design
  • Obsolescence Manager, et værktøj der kan hjælpe med at overvåge og gennemgå produkters levetidsstatus på en stykliste og vælge alternativer

 

For at fejre denne milepæl på 750.000 medlemmer arrangerede DesignSpark i januar en konkurrence, hvor man kunne vinde en ingeniørpakke til en værdi af mere end DKK 6.000, som bestod af produkter fra RS. Vinderen blev DesignSpark-medlemmet Nick Brown.

Hvis du vil vide mere eller tilmelde dig DesignSpark.