ACTE A/S

ACTE Rail leverer HMI løsninger fra EAO AG

The Human Touch® er det øjeblik der betyder noget. Bag ved hver interaktion ligger der et behov, en historie et ønske og et mål.

ACTE Rail leverer HMI løsninger fra EAO AG, som selv udvikler og producerer høj kvalitets komponenter og systemer for offentlig og privat transport.

Om det er til lokomotivførerens pult, passagerdøre eller andre applikationer, kan vi tilbyde innovativ og høj kvalitet med rådgivning til alle projekter og kan levere ergonomiske og miljøvenlige løsninger.

Fabrikanter af køretøjer og offentlige transport firmaer i hele verden får fordele som design, pålidelighed, kvalitet og holdbarhed fra vores HMI-løsninger. Produkterne anvendes i tog, metro, sporvogne, letbaner og busser.

Vores kunder sætter pris på det omfattende udvalg af standardprodukter.

EAO AG har været og er markeds ledende når vi taler intuitive og pålidelige HMI-komponenter og systemer til transportindustrien.

Med ACTE Rails EAO løsninger tilbyder vi vores kunder en vital merværdi i planlægningen, udviklingen og produktion af simple og mere komplekse signalsystemer.

 

Dette opnås for eksempel med EAO Serie 56 og 57 med den intuitive mærkning, det gode klik og det funktionelle LED.

EAO Serie 56 og 57 trykknap med LED lampe til døråbning er i dag en worldwide industri standard og anvendt at alle førende transportselskaber.

EAO tilbyder også kunde specifikke løsninger og kan bygge flere komponenter sammen, lave frontplader, tilbyde plug ’n play løsninger med høj kvalitet og intuitive brugervenlige betjeningsflader.

 

Hvis du er interesseret i at høre mere, så kontakt endelig Mikael Hansen m.hansen@acte.dk på 46 900 427