7 gange hurtigere spektrumsanalysator med den nyeste CPU i FieldFox serien fra Keysight.

FieldFox’en er Keysights serie af kombinerede håndholdte instrumenter til kabel og antenne test (CAT), vektor netværksanalyse, spektrumsanalysator samt meget mere. FieldFox’en fås i en række forskellige udgaver med frekvenser fra 3 GHz og helt op til den nyeste på 50GHz. Fra 1. maj leveres FieldFox’en i en ny og hurtigere udgave med 2 gange hurtigere CAT og 7 gange hurtigere spektrumsanalysator. Det vil være muligt at opgradere eksisterende Fieldfox analysatorer med den nye processor.
handheld
Desuden kommer der to nye optioner i FieldFox serien, analog demodulation (option 355) og kanalskanner (option 312). Analog demodulation inkluderer AM og FM. Kanal skanneren, med op til 20 kanaler, har været meget efterspurgt til brug inden for bl.a. trådløs netværksdækning, signal niveauer og intermodulation. De mest brugte målinger er kanaleffekt vs sted, kanaleffekt vs tid og data logning af drivetest.

Desuden opdateres iOS appen til FieldFox’en med en mapping funktion, så man kan tracke signalstyrker i forskellige positioner og eksportere data til enten CSV filer eller Google Maps.

For mere information kontakt da Altoo Measurement Science Aps på 45801215 eller gå ind på vores hjemmeside.